HRMEasy i Outlook

HRMEasy

I Outlook

HRMEasy giver dig mulighed for at tilgå systemet, direkte i Outlook.


HRMEasy omfatter et Outlook webinterface, således at ledere og medarbejdere kan tilgå systemet direkte i Outlook.


Medarbejdere har adgang til data og dokumenter om sig selv, og får fuld indsigt i.h.t. GDPR. Systemet giver information om restferie og afventende registreringer der er sendt til godkendelse, ligesom det er muligt at anmode om ferie og feriefridage, registrere uddannelse - erhvervserfaring - sprogfærdigheder etc.


Ledere har adgang til egne medarbejderes data og dokumenter, har mulighed for at godkende anmodninger direkte i Outlook, samt overblik over kommende fødselsdage og jubilæer. De har også mulighed for at evaluere Indkomne ansøgere i Rekrutteringsmodulet.

Nem og hurtig adgang til informationer

Langt hovedparten af medarbejdere i Danske virksomheder arbejder i dag med Microsoft Officepakken, herunder Office365, hvor Outlook fortrinsvis anvendes som mail- og kalender program.


Outlook kan også en "masse" andet, bl.a. håndtere opgaver, dokumenter og kontakter, og er for mange indgangsvinklen til dagens arbejde.


HRMEasy kan integreres i Outlook

HRMEasy kan nemt "integreres" i Outlook, enten via en mappe eller som favorit, således adgang til HR data- og funktionalitet bliver helt utroligt nemt.


Det er også muligt at "integrere" HRMEasy i SharePoint eller andre Intranet portaler, så adgangen foregår herfra.


Overblik over fravær og ferie i Outlook kalenderen

HRMEasy tilbyder desuden mulighed for at vise f.eks. fravær/ferie, direkte i din Outlook kalender, så det ikke engang er nødvendigt at logge på systemet.

Nem og hurtig adgang til data via Outlook
HRMEasy tilbyder visning af f.eks. fravær/ferie direkte i din Outlook kalender
Gå tilbage til HRMEasy