Referencer

Vi har siden 1998 implementeret såvel enkle som avancerede løsninger hos mere end 100 virksomheder og organisationer i Skandinavien/Europa.


Erfaring tæller !

Der kan være mange aspekter der skal belyses når virksomheden skal indføre nye IT-løsninger.


Udover professionel rådgivning, kan vi tilbyde din virksomhed indsigt i en række kundecases - hvor du fra en række af vores kunder, kan høre mere om deres erfaringer.


Vi holder hvad vi lover !

Som kunde hos os, vil du opleve integritet, professionalisme og godt humør. Vi har altid fokus på din virksomheds behov, og holder hvad vi lover.

SUPERSystems.dk

Referencer

Kundecases:Sund & Bælt holding

Da vi skulle vælge HR-system gennem et begrænset EU-udbud, kiggede vi meget grundigt på en række HR-systemer og vurderede dem på fire afgørende punkter, nemlig funktionalitet, teknik eller ’performance’, brugervenlighed og pris. Og på den karakterskala vi vurderede dem efter, lå HRMEasy fra SUPERsystems.dk på en førsteplads. Så vi valgte at anskaffe HRMEasy, og den beslutning har vi ikke fortrudt.


Læs Mere


Maersk Broker

Vi havde i en tiårig periode kørt med et ganske udmærket system, der var blevet udviklet af det daværende Mærsk Data. Men af flere forskellige årsager blev det besluttet at stoppe udviklingen og supporten af systemet. Det kunne vi naturligvis ikke leve med og var derfor i markedet for en ny samarbejdspartner. Efter at have talt med en del udbydere, faldt valget på HRMEasy fra SUPERSystems.dk, og det har vi ikke et øjeblik fortrudt.


Læs Mere


Dansk Retursystem

Vi havde besluttet, at vi ville have et nyt HR-system, og havde derfor lavet en kort kravspecifikation, som vi tog med til HR-messen i Øksnehallen. Her stødte vi på SUPERSystems.dk’s stand, hvor vi fik en demonstration af HRMEasy. Det var en overbevisende oplevelse, ikke kun af systemet, men også af SUPERSystems.dk folk, der med det samme forstod de udfordringer, vi stod med.


Læs Mere